Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 21 augusti 2017

Farmor


Gårdagskvällen satt jag och filade på farmor i flera timmar.
Jag var så in i "flowet" att klockan blev halv tio innan jag erinrade att jag glömt bort kvällsmaten. I nåt skede tror jag mej ha hört gubben mumla nåt om att han värmer sej lite mat. Klokt av honom att låta mej hållas.
I kväll har jag besökt damen i fråga irl, och med mej hade jag hallon. Det tyckte hon var toppen och satt och åt hallon efter hallon fast hon sa att hon skulle ta en paus. Berättade att jag suttit och målat av henne från hennes 90 års dag. Själv tyckte hon att den nya tekniken lät intressant men harmades över det dåliga objektet i fråga ;) Försökte förstora på mobilen så mycket det gick men inte såg hon sej inte. Jag försäkrade om att de flesta rynkor var med och hon menade att åtminstone 90 stycken skulle det vara.
Hem cyklande igen blev det dags att plocka resten av de mogna hallonen, vattna i växthuset och sommarblommorna. De börjar jag förövrigt vara riktigt less på nu. Trots att vi haft en mycket fin och ljummen kväll och jag har njutit av att vara ute så längtar jag till hösten. Det är bara så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar