Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 19 augusti 2017

Fynd


Som så många andra blev det Juthbacka marknad också för vår del.
For från början av dagen och det var lätt att ta sej fram mellan stånden och att verkligen slippa och se sakerna. Jag är ett fan av grönt glas och ögonen drogs till sånt, och det fanns egentligen hur mycket som helst av den vara. Men det mesta är märkesglas och svindyrt, absolut inga loppispriser. Men så lite undangömd hitta jag ett bord med denna vas och ett pris jag kunde tänka mej. En tung pjäs som gjorde hål i plastväskan och drattade i backen, men glaset var stadigt och gräsmattan mjuk så det gick bra.
Senare sprang jag på tavlan och la först bort den men tog upp den igen. Den skulle med till Esse den saken var klar. Fast jag har skåpen fulla med tavlor själ så tänker jag att denna också kommer att hitta sin plats nånstans. Det var nånting med "pupun" som gjorde den oemotståndlig.
Sen träffade vi på många bekanta och det är ju halva upplevelsen av hela marknaden.

I kväll väntas syster med familj hit, känns så superlänge sen vi träffats så det ser vi fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar