Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 2 maj 2014

Den tiden på året


Den är här nu, tiden på året när grillen förser oss med mera mat än spisen här inne gör. Otroligt skönt och enkelt och så gott det sen blir.
Det blev bio i gårkväll. Sista gången Non stop visades och för en stund trodde vi att vi skulle bli de enda besökarna men strax före välde det in en massa ungdomar och det var ju hur fints som helst, kände att vi smälte in liksom. Det var en spännande film med drama, mord och bomber i ett flygplan som befann sej över Atlanten och jag var glad att jag inte har någon flygresa framför mej den närmaste tiden så jag hinner ruska av mej de värsta scenerna.
I dag har det inhandlats virke igen, känns som om vi inte gör annat nu för tiden. Trekantslister och lister till spröjsen.
Patrik har också som vi varit ledig i dag så han har målat klart kring fönstren på insidan så riktigt snart är allt klart där och jag kan gå fram hejvilt med piffet.
Dagen mest spännande är nog ändå mitt besök hos Vackra Du. Där gjordes en IBX behandling av mina naglar. En behandling som ska stärka naglarna och göra så att de slutar skiva sej är förhoppningen. Efter första behandlingen både syns och känns det mycket bättre, det är som en matt mjuk yta på naglarna. Efter en vecka blir det en andra behandling och jag hoppas kunna ha fina naglar i sommar och kunna välja och vraka bland att alla färger som finns på lack.
I kväll får vi kaffe vid "Hagaliide"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar