Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 4 maj 2014

Innesöndag


Vädergudarna spelar oss ett spratt.
Kunde inte tro mina ögon när jag tittade ut i morse och hela världen var vit. Visst har det smält bort under dagen men det kommer hela tiden mer, snö, hagel och regn om vartannat.
Så vi har kört innedag. Bara på promenad med hunden som var hur lycklig som helst av allt det vita som det gick att rulla sej i.
Själva har vi gjort det allra bästa av situationen, vi har spenderat eftermiddagen i bastun. Kan inte bli mycket bättre skulle jag vilja påstå. Fotbad och peeling och en kall cider på det, jajjamensan.
I går kväll "akrylade" jag till en tavla inspirerad av bilder från Toscana som jag får på fejjan efter att jag tryckt på gillaknappen. Toscana har länge varit för mej den ultimata platsen, även fast jag aldrig varit där. Men av bilder jag sett tror jag mer och mer på det. Drömmen är att nån dag besöka Toscana för en längre tid, hyra ett hus med en liten trädgård, inte göra så mycket annat än dricka vin och äta ost haha, det låter väl förnuftigt. Nånej men en resa till Toscana ligger högt på önskelistan.
Det är inte länge sen jag såg filmen Under Toscanas sol för femtielfte gången och den filmen sätter igång något i mej.
Men verkligheten är just nu snöslask, småruggigt och måndag och ny arbetsvecka i antågan, vem behöver då drömma sej bort, det är ju hur roligt som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar