Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 20 maj 2014

En tisdag med lite skimmer


Det blev ett sjudundrandes åskväder i går.
Det var bestämt att mamma skulle komma och sitta i växthuset med mej och vi hann nätt och jämt in med brickan med godsaker på före världens storm satte i gång och regnet piskade mot rutorna. Det var ett sånt oljud att vi fick bli smått högljudda för att överrösta regnet. Så kom åskan och också våra karlar så det kändes lite tryggare. Det var blixtar och dunder som vi inte sett på länge. Men lite mysigt i växthuset blev det i alla fall. + 29 grader visade det i bilen på väg från arbetet så inte var det konstigt att det blev som det blev.
De sista dagarna har det fullkomligt exploderat i naturen. Ett tag verkade allt stå stilla men nu har det verkligen fått fart. Såg i dag att körsbärsträdet snart blommar. Samtidigt får jag visa upp mina sommarfina naglar jag fick vid Vackra Du. Gjorde den tredje och sista nagelbehandlingen i dag så få nu se hur det går. Fick i alla fall lova att inte använda naglarna som kniv som jag gjorde i lördags när jag tejpade fönstren inför målandet. Dessutom fick jag flera ordentliga flabb under tiden jag var där, så förlösande att tillsammans få skratta om allehanda dråpligheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar