Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 27 maj 2014

Rörigt


Det är mycket nu.
Jag hann egentligen bara hem i dag så smög sej en småelak huvudvärk på.
Unga herrn i huset hade gett sej den på att köpa bil och jag hade folk på väg till oss för att köpa en möbel och diskmaskinen skulle dras ut och vändas vatten ur för att få att fungera igen. Ja vi gör så hos oss, vänder lite vatten ur den sen funkar den prima igen. Vilket ju i och för sej ställer till med en massa oreda i köket och dessutom stod allt odiskat porslin framme.
Men kvällen har gått och allt är i sin ordning igen. Huvudvärken den envisas förstås fortfarande men en natts sömn ska väl råda bot på den.
En arbetsdag kvar på den här veckan och hur skönt är inte det. Fast jag njuter extra mycket av mina arbetsuppgifter nu eftersom de kommer att ta slut och flytta utomlands. Just när jag lärt mej det riktigt ordentligt. Nu tar jag tillvara mina stunder i ensamhet där mellan hyllorna och vet att jag kommer att sakna att plocka ihop delar och löda. Tyvärr är jag inte skapt för att sitta vid pressar och göra ett enformigt arbete och det är väl det som väntar mej inom en snar framtid.
Därute fortsätter det iskalla vädret att reta folk och jag gick bara en snabb runda i kväll för att se vad som hänt på växtfronten. Växterna verkar trotsa kölden och ändrar från dag till dag.
Särskilt glad är jag åt en planta jag fick i höstas som jag förstås inte i skrivandets stund minns namnet på, den kommer ut jorden nu med buller och bång. RODGERSIA heter den ju!
På bilden är det smörgåskrasse som bara är att klippa på smörgåsen. Mums.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar