Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 26 maj 2014

Regn hos mej


Vilken helomvändning i väderleken.
Nu har vi haft regn så gott som hela dagen och bara några plusgrader. Jag har sökt efter yllesockorna igen som jag hävdar att jag kommer att gå med ännu på midsommar. Men visst hade jag bort dem under några få himmelska dagar men nu är det svårt att veta om de dagarna faktiskt har varit eller var det bara en underbar dröm.
Men lite skönt är det allt med regn, allt blir plötsligt så kravlöst och man behöver inte vara ute. Jag tassar omkring här inne och plockar med lite kläder, städar undan och funderar på att göra en låda till nån hjälpsändning istället för att forsla hela och rena kläder till roskis. Plockar man bort ett och annat står man plötsligt med tomma skåp som man kan sälja bort och allt är egentligen bara hemåt.
Alltså passande aktiviteter eftersom en viss tröghet finns i kroppen efter att ha fått alldeles för lite sömn. Hockeyfinalen i går tog ganska lång tid på sej, sen skällde hunden som besatt då åskan gick och det var bara att hämta in och när han efter många om och men lade sej till ro snarkade han nåt i hästväg och vad klockan var vid det lagen vill jag inte ens tänka på. Vet bara att den ringde 05.00 och då var det inte roligt att vara jag.
Silver blev det hursomhelst till Leijonen och fastän det svider hoppas jag de kan glädja sej åt valören. Själv har jag varit stolt över min silvermedalj i över 30 år nu och världsmästerskap och österbottniska mästerskap är väl så gott som samma sak. Då man riktigt tänker efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar