Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 3 maj 2014

Långt ifrån 100


Dagens största eller minsta glädjeämne, bara hur man ser på saken blir nog lärkträdet som grönskar och visar upp små ljuva blom där kottar sen kommer. Naturen är så underbar med allt smått som man riktigt måste stanna till vid och faktiskt betrakta. Det här är inget man ser när man rusar runt i livet. Nu är den här bilden endast förstorad från mobilen men blev rätt fin ändå.
Det kommer ganska många mobilbilder nu eftersom jag släpar på den förjämnan. Den är trots allt lättare än den massiva kameran vi äger.
Jag är långt ifrån 100 i dag.
Började så stort med att kasta ut mattorna och fick bort hundhåret men sen tog det stop. Har mest gått omkring i en dvala hela dagen känns det som.
Vi skulle så stort börja på med listerna på växthuset med färgen hade ännu inte torkat så vi fick ställa allt tillbaka och trycka på tålamodsknappen. Nu är allt i en salig röra där inne och jag har inte kunnat dricka mitt kaffe där i dag ens.
Så jag har mest gått omkring och suckat och gäspat i dag. Men det ska väl finnas sådana dagar också.

2 kommentarer:

  1. va fint EXOTISKT !!! det e de små små detaljerna som gör det ........ mamm

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så är det, gäller bara att upptäcka dem :)

      Radera