Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 5 maj 2014

Härliga odörer


Vi kom hem till härliga odörer av koskit i dag och fick stänga ner hela ventilationssystemet.
Gubben var ute en stund och när han kom in var det som om han tillbringat dagen i ett fähus. Just nu tycker jag allting luktar och livet på landet suger, men det går om.
Färgen på listerna har torkat och det är full fart inne i växthuset. Gubben mäter, sågar och spikar och han gör så fint. Här inne efter maten var det riktigt angenämt att höra sönernas diskussioner om fönsterspröjsen och hur det skulle göras mallar och fräsas och millimetrar. Det ritades lister i 3D på gamla Oriflamebeställningar och för den ovane i trävärlden lät det väldigt avancerat.


Bra grejer är en fördel. Hör ändå att det mesta är bara skräp här och det hotas med att köpa egna ordentliga maskiner. Så blir jag ständigt påmind om att jag förstört en japansåg och har lovat ersätta den, men jag har så kort minne. Måste faktiskt köpa den där nu de närmaste dagarna.


Ett spröjs är gjort och jag lyfter på hatten åt mina snickare, det kommer att bli så bra.
Men det är en oreda inne i huset just nu, ja ni ser ju själva. Men snart så.

2 kommentarer:

  1. Snart kommer jag och beskådar huset ditt. Jag tycker det börjar bli dags för det. Nu får det räcka med snö och kyla!!! Sånt här väder vill vi INTE ha... :(
    Ha det gott tills vi hörs! Krtam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodu det börjar bli klart för att ta emot gäster men önskar precis som du och många andra på värmen. Hoppas den kommer snart :)

      Radera