Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 23 maj 2014

Glad


Sen uppdatering i dag men jag lever uteliv nu.
Jag är glad och lättad efter ett läkarbesök i dag. Finfina provsvar och inget fel på mej. Den förfettade levern är "relativt" som allt annat och ses på var och varannan av oss. En vattencysta som jag har i sidan är inget farligt och kan ha funnits där alltid.
Så läkaren sa att jag inte behöver fundera på nåt av det utan nu ska jag bara njuta. De extra kilona jag lagt på mej i vinter som säkerligen också kan relateras till levern tyckte han heller inte är nåt att bekymra sej över. Mår man allmänt bra och kan slappna av och njuta kommer lätt de extra kilona och det tyckte han jag kunde bjuda på. Så klart han har rätt och jag har alltid trott på äldre gråa män så jag fortsätter på det spåret.


Så jag firade min "seger" med jordgubbsbakelse och kaffe. Sen köpte jag mej ett par nya shorts, en storlek större! Nåja det kanske nu inte var så där värst trevligt men vi håller god min nu bara.


Så köpte jag ny målarfärg till växthusdörrarna och fick superbra betjäning och goda råd. Styrox skulle jag också ha till stensättningen utanför dörrarna och de sågade jag i lämpliga bitar så jag skulle få in dem i bilen. Lagermannen frågade om han ska såga dem åt mej men jag sa att det här fixar jag bara du fixar en såg. Så slängde jag martaslungan åt sidan, spottade i händerna och sågade så jag var alldeles vitprickig hela jag. Han lämnade mej där och önskade mej välkommen åter.
Så i kväll har jag grundmålat och nu får det torka ordentligt över natten. Vad som orsakade att det flagat så mycket finns väl inget svar på. Väderomständigheter, vad som funnits på dörrarna innan eller färgfel, svårt att säga. Hoppas nu bara att det sitter den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar