Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 22 maj 2014

Sköna gröna kvällar


Jag hoppas och önskar att alla kan njuta nu.
Det kan nämligen inte bli mycket bättre än så här. En natur som fullkomligt exploderar av allt det gröna, ljumma vindar och kvällar som badar i det allra vackraste solljus. Trots pollenallergi och alltför korta nätter kan jag inte vara annat än lycklig nu. Tänk att få leva här och nu. Hur fantastiskt som helst.


Hjälpte min farmor i går med att städa köksskåpen. Hon fick det av mej som morsdagsgåva och det var uppskattat. Så fick hon sitta på en stol bredvid så vi kunde prata samtidigt. Inte blev jag färdig så där på ett par timmar men jag tar resten en annan gång. Gamla har en vana att samla på sej en hel del märkte jag.


Vinrankan då. Hon verkar vara en riktig hårding hon. Inte ens en vecka sen jag köpte hem en "pinne" och nu har den rätt stora blad och kan det vara möjligt att det är början till klasar vid varje bladpar? Den här ska verkligen bli intressant att följa med.
Jag har skrapat och slipat dörrarna till växthuset och hoppas få hem ny färg till helgen. Nu är jag trött och ska ta det lugnt resten av kvällen. Men kom ihåg att njuta vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar