Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 4 december 2015

Avnjuta en fredag


Under min två veckor långa permittering har jag haft små mål varje dag på sånt som jag ska göra.
De göromålen har jag startat dagen med för att senare kunna göra lite vad som behagat mej mest.
I dag (sista dagen) kände jag att sidan var blank. Just här och nu behövde jag inte göra något alls.
Så jag tände eld i spisen och kokade mitt kaffe, sen läste jag tidningen en hel timme.
Nästan hela förmiddagen gick åt till att göra i princip ingenting alls. Det är nåt jag har svårt med, Tycker att jag borde göra det och det och inte kan man bara sitta och rulla tummarna när man verkligen har tid till att göra nåt vettigt. Nå, man är som man är och det är inte mycket att göra åt saken. Är illa rädd att jag kommer att ta en storputsning av bastuavdelningen än i dag.
Men det har varit ett par riktigt sköna veckor som jag ser med stor positivitet tillbaka på, trots att de inte varit frivilliga. Känner att jag fått gjort en hel del som annars skulle fallit på de ynka kvällstimmarna man har, tillika som jag känner mej utvilad.
Nu kan jag ta en skolhelg med stor förväntan när batterierna är laddade. Det blir skolning i grafik den här gången och det känns verkligen spännande. Har inte ens kommit i närheten förut av grafik och har noll koll på tillvägagångssättet. Så det blir en helg i utmaningens tecken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar