Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 18 december 2015

Det går bättre


Det går faktiskt mycket bättre redan idag.
Livet återvänder sakta men säkert känner jag. Värst var natten när det förstås ska hostas hela tiden så sömnen blir dålig. Men den tog jag igen på förmiddagen. Efter en dusch är jag som ny och jag till och med kom mej för att sätta ett par puffar av den nya parfymen från Calvin Klein, en lätt och fräsch doft. Hur det sen går ihop med urtvättade joggingbyxor och nerhasande långsockor är en helt annan historia. Dricker fortfarande mängder av varma drycker.


Som bäst äts det julgröt på arbetet och jag sitter och plockar julkulor.
Det blir lite nya och en del gamla i år. Jag har fallit rätt hårt för koppar och lite guld så, så kommer granen kläs i år.
Väntar hem min gubbe så vi kan få dagar av tillsammanstid och koppla av med julledigt ett par veckor framöver. Längtar efter att få hem granen från skogen, sista uppköpen gjorda och samla ungarna under mina vingar. Nå det lär bli svårt men i juletider får man önska sej vad som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar