Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 31 december 2015

Att summera





I går kväll hämtade jag hem mina målningar från Galleri Bruno.
Det var som ett kärt återseende men mer än hälften står nu i skamvrån. Vart ska man göra av alla målningar kan man fråga sej.
Roligt att läsa namnen i gästboken på de som tagit sej tid att besöka utställningen, och de positiva kommentarerna. Nästa gång nån av målningarna eventuellt syns på nån utställning blir i oktober, men dit är det ännu långt.
Fick besök av en härlig kvinna i dag. En som jag under denna höst lärt känna och som jag har delat många glada skratt med. Så roligt med nya bekantskaper som dessutom delar ens intressen och förstår vad man menar utan att behöva bena allt i små partiklar. Fick en fin sak av henne som passar ypperligt att visa er i morgon.
Har också sett tillbaka på året som gått och jag tror alltid jag sagt att det varit ett bra år och det vidhåller jag även detta år.

- Äldsta sonen flyttade hemifrån, och jag överlevde.
- Jag började studera vid Nordiska Konstskolan. Tänk lilla jag!
- Cyklade Lappajärvi runt. (Tänkte skriva, Tänk feta jag!)
- Hade två maratonsitsar med Merabs Skönheter, kan vara den bästa grupp nånsin.
- Hade Nobels frålleripris utdelning på Släta kullen.
- På konsert med fantastiska Schaffer.
- Till ett snörikt Äkäslompolo i mars.
- Till ett soligt Helsingfors i juli.
- Med båt till Mässkär i augusti och njöt av magisk solnedgång.
- Till ett julfint Stockholm i december.
- Min första utställning med akryler.

Och livet och vardagen däremellan.
Ett innehållsrikt år som lämnar mej med en slags värme i hjärtat. Så tacksam för familjen, vardagen, upplevelser och vänner i min närhet. Utan allt detta vore jag ingen.

GOTT NYTT ÅR 2016!


2 kommentarer:

  1. Ja jag skulle ju fara å titta men men... de dagarna de bara går å tanten hinner inte med. Hoppas du har fler utställningar, ja att det går fler tåg för denna tröga vän.
    Gott Nytt År till er :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet hur det är...och Bennäs känns avsides när man själv bor i centrum ;) En vacker dag kanske det kommer nya tillfällen. Gott nytt år!

      Radera