Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 29 december 2015

En köldknäpp och annat knäppt


Lite kyla har kommit över oss. Ingen köldknäpp precis men tillräckligt för man ska känna av det efter plusgraderna. Att det dessutom vädrar lite i trädkronorna gör sitt till.
På förmiddagen lassade jag in ved i pannrummet och bar in en vedkorg till spisen, så i kväll ska det sättas fyr i den. Inte alltför ofta hittills i vinter vi behövt elda. Nej hellre har vi lite kall för att hunden ska trivas inne.


På bladet i dag stod det läsa om hur många fartdårar som fastnat på bild med övervakningskamerorna.
Ni minns kanske att jag skrev om det för flera veckor sen, att jag blivit fotad och hade vild ångest över det. Mardrömmar ett par nätter till och med, med hutlösa räkningar och arga poliser.
Men nån räkning, hot eller aja baja post har aldrig dykt upp. Nu tror jag bestämt, och gubben med att det var bilen bakom mej som fick den äran. När jag har tänkt igenom händelseförloppet om och om igen så var jag alldeles intill kameran när det brann av. Och nån sån kameravinkel finns inte i de gråa lådorna. Så jag tänker nu helt enkelt lägga den händelsen bakom mej.


Har i dag sett två utställningar vid stadsbiblioteket och beställt lite lyxtillvaro hos Cosmetique. Jojo åldersnojorna kommer och går men rynkor och gråa hår består.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar