Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 17 december 2015

När det inte vill sej


Jag vaknade i natt genomblöt.
Snuvig, hostig och med öronvärk.
Så tråkigt och retfullt en vecka före jul när så mycket står på programmet. Nu missar jag julgröten på arbetet, typ den enda gång man får sätta sej ner i lugn och ro och prata och känna att nu kommer jullovet på riktigt.
Så det är hemmadagar som gäller nu och jag kurerar mej på alla tänkbara sätt. Bäst är ändå att sova bort det hela, det har tagit flera timmar av mej i dag.
Vi har en ny ljushållare på köksbordet. Inköpt på Skansens krukmakeri i helgen. Den här modellen av ljushållare höll en kvinna på att dreja fram just när vi var där och det var roligt att se hur skicklig hon var med sina händer. Den är enkel men väldigt charmig tycker jag.
Just nu händer inte så mycket i vårt lilla hus som ni förstår. Jag tassar runt i sockfötter med håret på ända och ögonlocken på hälft. Dricker så mycket varmt jag bara får i mej och väntar på min vän Ernst i tv rutan i kväll. Han kan tänkas vara den bästa medicinen just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar