Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 16 december 2015

Tredje advent i Stockholm


Söndagen började vi med att gå till pappas grav för att tända ljus.
En kylig förmiddag och ingen annan syntes till på gravgården.


Vid Lötsjön matade vi fåglar som alla var väldigt sällskapliga.


Jag kände mej inte ensam.


Jag har velat till Gustav Vasa kyrkan allt sedan jag såg ett klipp därifrån med Schaffer. Nu pågick gudstjänst med nattvard så vi kikade bara in genom dörrarna. Den är vacker både på utsidan och insidan.


Så styrde vi stegen mot gamla stan och vek in på stadsmissionens cafe´ för att få oss värmande kaffe och saffransbullar.


Julmys i varje vrå.


På torget pågick julmarknad för fullt.


Vi steg in i Finska kyrkan och där skulle just börja de vackraste julsångerna så vi stämde in i Hosianna före vi smet ut i folkvimlet igen.


Vaktparaden var på inkommande.


Sen var vi också en sväng till Kista gallerian.
Hem till lägenheten för kvällsmat och där mötte min lillebror upp senare på kvällen. Katten Moltas var allas glädjekälla och ett litet substitut till vår lurvige vän här hemma.
Måndagen tog vi det bara lugnt och for i god tid till flyget. Hade ett par timmar på oss vid Arlanda där det shoppades lite choklad och parfym.
En riktigt härlig storstads weekend hade vi och ett stort varmt tack till Ann-Britt som tog emot oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar