Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 22 december 2015

Julturne´


Igår körde jag hårt på nån slags julturne´ som jag alltid brukar ha ett par dar före julafton.  Det blev faktiskt så att den räckte nästan klockan runt och jag var endast hem för att laga mat.
Inget märkvärdigt utan bara att sticka näsan innanför dörren, prata en stund, kramas, önska god jul och räcka över lite godsaker.
På eftermiddagen blev det farmors tur att få besök och det ville sej så att hon fick tre barnbarn och fyra barnbarnsbarn på en gång. På bilden den äldsta och yngsta i släkten för tillfället. Det har varit en kämpig höst för farmor men hon verkar vara gjord att hård och seg kvalitet för hon har kommit tillbaka till sitt pigga och glada jag. Det om nåt är en sak att vara tacksam för detta år.
Senare på kvällen åkte jag med mamma på besök till hennes moster. Så härligt att kunna glädja i juletider.
Nu på förmiddagen har jag bakat små satser av chokladmuffins med pepparkakskryddor och saffransbullar med mandelfyllning, allt i LCHF anda. Kan ju inbilla sej att det är lite bättre mellan alla konfekter höhö... Nej men jag gillar ingredienserna så därför bakar jag sånt ibland med mandelmjöl, kokosmjöl m.m.
Ska hämta de sista beställda gåvorna åt ungarna från stan i dag. Varsit paket som jag på riktigt tror kommer uppskattas. Jahapp så vi fortsätter. Ser att det finns lite damm runtomkring mej...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar