Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 9 december 2015

Mitt i veckan


I går var det terminens och årets sista skoldag för min del.
Modellteckning fanns det en sista möjlighet med i kväll men det hade jag varken orkat eller hunnit med. Och morgondagens julfest har jag också annullerat för att vi fått veterinärstid åt Zeb som igen en gång ska sövas och röntgas. Vi tycker att han är så väldigt dålig i sina bakben stackarn trots medicinering och det borde de inte vara, så vi tar helt enkelt en extra koll. Bättre det än att gå omkring och vara orolig och sen när det är försent få veta att vi kunnat göra något tidigare.
Så våran lillpojke har en tuff dag framför sej.
Har varit till frissan och fixat en sån där Monchichi frisyr som är så väldans skön och enkelt att ha. Bara att dra fingrarna genom huvudet och rufsa till så är man klar för en ny dag.
Började skriva på julkorten men orkade inte hela vägen. Kramp i handen och spårlöst försvunna adresser satte stopp. Blir nog en minskning på julkortsfronten varje år och några egenmålade har jag inte hunnit med till denna jul. De är ju allra roligast att skicka iväg. Men allt har sin tid som det så vackert heter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar