Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 1 januari 2016

Nytt år


Så skriver vi 2016.
Ett helt nytt år med blanka oskrivna blad ligger framför.

Vi firade in det nya året i Skata med god mat, härligt sällskap,sång,musik och skratt.

Och i dag har vi haft en "mellanlakanen" dag. Halv nio var jag uppe för att sätta en köttbit i ugnen men kröp i säng tillbaks. Tio tiden uppe för morgonkaffe och ner mellan lakanen igen med en bok. Klockan tolv kravlade jag mej upp igen för att vara beredd när nyårskonserten från Wien drog igång. Har bara sett halva ännu men det finns på bandning att titta när andan faller på. Underbart att se när musik av Mozart kom och det visades en hel del från Salzburg och vi själva gått längs floden, gator, torg och gränder. Så roligt att känna igen de vackra vyerna.


Och det var denna snygga kalender jag fick av min besökare i går. Hennes egenfotade almanacka med snygg upphängning. Blev så glad över den.
Så tar vi klivet in i det nya året och gör någonting bra av det.

4 kommentarer:

  1. Tack för den trevliga nyårsaftonen vi fick fira med bl.a. er som gäster. Ett bra slut på det gamla året och en snäppet ännu bättre början på det nya året. Jag har många gånger idag kommit på mej själv av att ha gått med ett leende på läpparna. Det är så skönt att kunna skratta med goda, glada vänner som er. Hoppas vi får fortsätta gå med leende läppar en stor del av år 2016��! Kram till er alla!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själva! Det var en härlig kväll i ert mysiga hem. Skrattar ännu åt skorna, det blir gummistövlarna nästa gång :)

      Radera
  2. Tack fina du, vad vackert du skrivit! Gott Nytt År och stor kram till dig, å så ser jag fram emot att snart få börja skolan igen! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det Ingela och stort tack för almanackan, så fina foton! Ska verkligen bli roligt att komma igång med "studierna" igen. KRAM!

      Radera