Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 16 januari 2016

Ut och plumsa


Vaknade åter till en kall morgon.
Men vad gör det när man har en sticksöm som ligger och väntar. Så vi tog en lång skön morgon med kaffe, eld i spisen och en Zeb som låg hoprullad på pläden i soffan. Jag stickade några varv och rev upp två.


Min lilla sockertopp!
Han ville ju också ut och plumsa i den härliga snön och när temperaturen inte längre kändes oöverkomlig drog jag på mej ytterkläderna. Kameran fick följa med om än inte solen fanns.


Bäst trivs sockertoppen efter vägarna där det är lättare att gå för hans trötta ben. Men en liten sväng in i skogen där han skulle fått springa lös. Men vad gör han? Plumsar mest efter mej där det redan är upptrampat. Fast jag skulle gått i en cirkel hade han gjort likadant.


Små avstickare blev det nog ändå och så skulle torra kvistar tuggas på.


Eftersom det känns som en slödag utan måsten beställde vi biobiljetter till Ove filmen nu på sen eftermiddagen. Sen är det tänkt att vi går ut på en matbit för att sen söka oss till soffan och stickningen.
Det blir en bra lördag det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar