Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 25 januari 2016

Trög start


Som vanligt så är måndagen lite trögstartad.
Eller egentligen är det ju jag som är trögstartad, måndagen går i samma takt hur som haver.
Jag körde lite kockskola med sonen och lärde honom den stora konsten i att koka mannagrynsgröt. Att inte bränna vid eller få den att koka över. Vi hade en riktig trevlig stund där runt spisen och njöt av den i hans mening godaste mannagryn på länge.
Var ut med hunden men hade missförstått vädret som jag nästan trodde var vårväder med endast några minusgrader. Men en snålblåsig vind gjorde att den blev onödig kort och jag bad så hemskt mycket om ursäkt och smög till honom en godispinne som kompensation.
Ringde farmor som jag igen en gång har dåligt samvete över. På lördag ska vi fira hennes 89:onde födelsedag så troligtvis hälsar jag inte på före det. Men att få prata med henne och höra att livet är någorlunda varlig med henne känns bra för stunden.
Det är min kväll i ett nötskal så här långt. Kan tillägga att jag sålt fyra kokböcker också. Säljer bort det mest onödiga just nu.
En balja kaffe och lite tidningsblädder så kan jag gott avsluta denna dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar