Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 8 januari 2016

Till mej själv


Har gett mej själv något riktigt bra i dag.
En Anti-Ageing Facial behandling. Jojo den var så bra som det låter.
Har jag under min livstid inte gjort mer än ett par ansiktsbehandlingar så tyckte jag det var hög tid nu.
Att få skämma bort sej lite, få den där lyxiga känslan en stund och vara med ena foten i behandlingarnas himmelrike.
Jag fick lägga mej på en uppvärmd dyna under tjocka täcken och bara det, efter att ha stigit upp 04.30 och varit igång hela dagen gjorde att jag knappt trodde det var sant. Hur skönt var inte det när temperaturen på utsidan låg på ca -22 vid tillfället. Så fick jag lite massage och "tryckningar" på ryggen. Därefter peeling av övre rygg och nacke. Så svängde vi på steken och ansiktet kom i fokus. Det var aromatiska oljor med face-lift massageteknik, akupressurmassage och lymfdränage. Så skönt och jag måste medge att jag inte var kontaktbar hela tiden. Så länge ansiktsmasken verkade fick jag huvudmassage och så fick jag ligga för mej själv en stund. När jag till sist fick mej upputsad med varma handdukar och i lugn och ro klätt på mej vinglade jag ut ur rummet som en ny människa.
Där ute föll lätta snöflingor och på lika lätta fötter hittade jag till bilen. Kan nog erkänna att jag inte var den säkraste bakom ratten när jag skulle ta mej ut ur staden. Precis som om hjärnan hade lämnat där mellan de uppvärmda täcken.
Ett nöje jag varmt kan rekommendera.

2 kommentarer:

  1. Oj så skönt det låter! En riktig fredagslyx!

    SvaraRadera
  2. En verklig boost för vintertrött hud och kvinna :)

    SvaraRadera