Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 15 januari 2016

Mitt hem min borg


Voj jestas!
Om det ska vara ledigheten som spökar ännu eller en viss tröghet i att komma igång på det nya året. I alla fall så har jag inte uppskattat hemmet så mycket på flera dagar som jag gör just nu. Fredag kväll och allt går i slow motion, känslan av att det inte finns nån brådska någonstans utan det är bara nu och här som gäller. Nu är jag som en innekatt som går omkring och spinner, vilar och sträcker på sej för att sen rulla ihop till en boll igen.
Och äntligen har jag fått hem garn till den tilltänkta tröjan och jag försökte intala mej själv att spara det tills i morgon eftersom både ögon och huvud har gjort sitt i dag. Men jag har i alla fall kastat upp maskorna på stickorna och ska baaara sticka ett varv eller två. Eller tjugotvå, inte så noga. Men voj huhhu, nog ska det bli roligt att sitta med huvudet böjt över en rejäl sticksöm igen. Helgen är definitivt räddad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar