Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 24 januari 2016

Söndagslugn


Dagen går i ett stilla lugn.
Det mest spännande i dag har troligtvis varit katten Rufus som spatserat på gården och Zeb fick nys om det och skulle lyftas upp i köksfönstret för att se. Och sen rusade fram och tillbaka mellan sofforna i vardagsrummet för att följa med det spännande som pågick där ute. Sånt kan liva upp en hunds dag och dess ägare för en stund.


Det tog mej en tio timmars natt med skön sömn efter den intensiva gårdagen och det är faktiskt en himla tur att man har söndagen att komma igen på inför en ny arbetsvecka.
Jag har än en gång försökt dölja de gråa hårstråna och givit mej en helkroppsmassage med den nya dynan så en aningen mjukare och fräschare känner jag mej nu.


Lite smått har jag flyttat runt nu när läderlappen flyttade in.
Just det att flytta runt på grejer, byta ut en tavla eller annat smått kan göra mycket för trivseln.
Kanske jag ännu i kväll fixar om lite på väggarna här i storebrors gamla pojkrum. Han har lämnat en del efter sej och eftersom just detta rum befinner sej i nåt slags vänteläge har det mesta bara lämnat.
Sånt som jag verkligen borde ta tag i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar