Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 13 januari 2016

Onsdag mitt i veckan


Har landat här hemma efter arbetet och annat spring.
Direkt efter arbetet åkte jag för att hämta mina nya skyddsskor som kommit, de ligger ännu oöppnade i sin låda tillsammans med inläggssulor. Ska bli verkligt intressant i morgon att se hur de känns eftersom dessa är rekommenderade åt mej efter fotskanning.
Fortsatte i samma takt och vek av mot farmors. Hon hade nästan en ny frisyr sen senast och hon såg pigg och fräsch ut, allt annat än vad jag kände mej. Kan det vara så att snart 89 åringar kan vara piggare än en som ännu är i arbetslivet? I bland undrar man ju. Hon lever nu på hoppet med en ögonoperation bakom hörnet.
Ännu i kväll borde jag ta tag i rummet jag just nu sitter i. Känns mera som en skräpkammare dit allt onödigt förts. Här står en massa akryler upp efter väggen, stora papperslådor och småskräp. Här måste helt enkelt piffas upp och göras små ändringar. Just nu är det, det mest slitna av våra rum men så länge det tillika är förvaring av lillebrors matmöblemang och gungstol så gör man helt enkelt inte så mycket. Det borde komma nya tapeter men det lägger vi på framtiden. Men småpiff kan man alltid hålla på med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar