Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 9 januari 2016

Julen ut


Jag fick ut julen i dag trots att jag låg väl länge med trynet i kudden.
Vaknade klockan 5 av att Zeb spydde på mattan så det blev att slänga ut hunden och ta till rotborste och tallsåpa. Sen låg jag länge och väl utan att hitta sömnen men när den väl kom så blev den långvarig.
Nå väl, städat och vädrat är det hos oss och ett knippe krispiga tulpaner står på bordet.
Allt emellan hamnade jag ut med kameran i dag när solen lyste upp de fantastiska snöflingorna och väl inne tillbaka fick jag fundera på vad jag egentligen höll på med när jag släppte allt för händerna.
Det är den årstiden igen när fixande och planerande slår till. Det måste vara nåt med den här nystarten som får igång mina inredningsknölar. Det liksom snurrar på där inne i skallen och det behöver inte handla om stora förändringar utan kan vara verkligt småa och banala saker. Bara det att flytta på saker eller spraymåla nåt kan göra mycket. Bilder på nätet i tidningar och i kataloger är det bästa som finns. Jag kan nog gott säga att jag lever mitt liv genom bilder. De kan fånga mej med sin enkelhet, färgsättning, placering och jag kan få en massa aha kickar. Bilder. Mitt stora nöje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar