Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 10 januari 2016

Sticksugen


Vi har väntat på den här söndagen hos oss.
Bara för att Zeb har fått sin månatliga värktablett i dag. Det är så att de sista dagarna före han får ny dos är han verkligt dålig i sina bakben. Tufft att stiga upp och det mesta går ganska långsamt.
Så i dag var en högtidsstund när han intog sin tablett i en halv skiva lördagskorv. Lite gott måste man också ha när medicin överlag smakar illa. Och tro det eller ej men några timmar senare hoppar han galant upp i soffan för att vara nära mej och bli kliad bakom öronen. Nu dagarna innan har jag fått lyfta upp honom. Detta borde betyda att vi har lite bättre dagar framför nu.


I övrigt har dagen förlöpt som söndagar mest, i ett stilla lugn.
Men kvinnan är så sticksugen så det är inte klokt. Mest blir det sockor och halsdukar bara för att ha någonting för händerna. Men igår såg jag en bild på en tröja som såg så där barnsligt enkel ut att till och med jag kunde klara den. Dessutom så där stor och skön och ja, ni hör ju själva att den här kvinnan måste få hem garn å det snaraste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar