Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 31 januari 2016

Ranukler


Njuter söndag i vårt hem.
På köksbordet står en bukett med ranunkler och jag kan inte sluta att beundra dem.


Har aldrig haft sådana förut så kanske jag därför fascineras så av deras skönhet.


Söndagen har varit precis som söndagar ska vara. Långsamma, softa och alldeles underbara.
Att inte ha nånting speciellt i planerna utan får ta dagen som den kommer. Samla kraft och vila.


Jag tog tag i stickningen igen. Efter att jag fick färdigt framstycket på min tröja har det gått ca en vecka och jag har inte kommit mej för att kasta upp maskor igen. Allt har nämligen sin tid och i dag var jag precis så inspirerad som man behöver vara för att ge sej i kast med en ordentlig stickning.


Kanske jag tar fram akvarellerna i kväll. Det gjorde jag också i går och bara gjorde nåt riktigt enkelt. Ibland kan jag få för mej att jag saknar den målartekniken. Men när alla grejer finns till hands är det bara att plocka fram och lindra den värsta klådan.


Men i ärlighetens namn är det inte alltid så lätt att vara lagd åt det kreativa hållet. Det pågår en ständig kamp i mitt inre om olika saker som ska göras, prövas på eller helt enkelt förverkligas. Ide´er flödar och bollas om vartannat och sånt kan man också bli riktigt trött av.
När andra diskuterar politik,världsläget, ekonomi, tv serier eller what ever så tänker jag på färger, former, mönster, tekniker. Finns inte mycket som intresserar mej utanför min egen bubbla. På gott och ont.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar