Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 4 januari 2016

Segerns sötma




Här inne i värmen njuter vi av segerns sötma efter dagens drabbning på isen.
Det var som menat med hockey i dag när vi kom hem. Jag vart så slut i fötterna så det var riktigt skönt att dra de stickade på och slänga upp fötterna på bordet. Där satt vi alla med Zeb i mitten såklart och bet på naglar, hade nervösa benryckningar, slet vårt hår, bannades och jublade, allt på en och samma gång. Jag bryggde kaffe för nervernas skull men när matchen väl var över stod en kall bortglömt kaffemugg kvar på bordet.


Zeb har haft en bra dag tack vare fammo som sett till hans välbefinnande. I -20 graders kyla är det inte roligt att lämna honom stå i lina när vi ska vara borta hela dagen. Särskilt inte med de problem med bakbenen som han har. Men han har fått vara på promenad och ligga inne flera timmar med fammos tillsyn mellan varven. Så vi har en nöjd och glad pojke ikväll. En verklig lyx att ha fammo och faffa så nära till hands.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar