Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 3 januari 2016

Ut åkte granen


Lite sorg kände jag allt när granen bars ut i dag.
Men vi hade bestämt det och under tystnad plockades bollar och ljus bort. Hur roligt är det inte att ställa till med julen och allt som hör till. Men i morgon börjar vardagen och då vill jag gärna ha allt så normalt som möjligt.


Dessutom är vi nog inte helt symptom fria med att ha inne granen nån längre tid. Det var roligt så länge det varade.
Men det blir ju väldans tomt i hörnet där den stått så jag har gjort ett litet sidobord av man tager vad man haver. Så nu känns det inte riktigt så tomt och ödsligt som när jag dammsugit upp barren.


Vi har också flyttat Zebs koja för att han ska ha lättare att komma in i den. Det lovas ju kallt väder nu i veckan och mitt hjärta blöder redan för hundkraken. I nysnön i dag såg vi riktigt hur han släpar baktassarna när vi är på promenad. Inga tassavtryck kom utan små "bågar" i snön där han sprang fram. Nu har han så fint i sin koja med min vävda julmatta sen många år tillbaka så måtte han nu ha förstånd att gå in i den stundvis i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Åkte granen ut redan? :-D Jag tänkte hålla mig till tjugonda knut för att jag hoppas att då ligger alla barr i en prydlig hög under den...Det skulle förenkla det hela lite... Hoppas zeb mår bra trots kylan å går in i sin koja å värmer sig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vet du jag vill ha jul i december. I januari är det nystart :) Fast det är ju så att när det ena åker ut skulle också allt det andra kunna gå samma väg. Så nu sitter jag här och blänger på ljusstaken och stjärnorna ;) Zeb går inte i sin koja, däremot får han vara inomhus rätt mycket av dagen tack vare svärföräldrarna.

      Radera