Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 4 juni 2016

Blåsig lördag


En behaglig känsla infinner sej när man i sin ensamhet ägnat förmiddagen åt städning av huset.
Det både känns och syns när man systematiskt gått från rum till rum. Inte nån lång stund, för när hunden kommer inluffsande och det faller gräs och björkhängen ur hans päls tar det inte lång stund före det är samma sak igen. Men man vet att man gjort ett ärligt försök.
Sen hämtade jag lite petunior och två gurkplantor som jag skyndade med till växthuset, rädd att nånting skulle brytas av i den nordliga vinden.
Eftermiddagen ägnades åt ett besök hos sonen och min farmor.
För de som är intresserade kan jag tillägga att två av mina favorittavlor för tillfället hänger i Jakobstads biblioteket. Jakartes sommargalleri finns där i juni månad som det skrevs om i gårdagens ÖT. Om ni har vägarna förbi så stick er in och se utställningen.
En annan utställning där jag är med är Jakartes virituella. Tre alster har jag där och vill ni se dem och en hel del annat kan ni klicka er HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar