Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 15 juni 2016

En milstolpe


Tacksam att jag överlevt ännu en dag.
Sent i går kväll började jag rota omkring i rabatterna, drog upp ett par granplantor som dött i vinter och jämnade marken. Hittade en massa annat ogräs som rykte i samma veva.
tyckte jag hade lite tungt med andningen när jag la mej men tänkte inte mer på det. Vaknade efter en timme med snor i hela skallen och andnöd. Då är det inte enkelt att sova. Har förut för många år sen haft inhalator men i nuläget ingenting så det var bara att vänta ut det och dra djupa andetag fast det kändes som någonting tungt låg på mitt bröst. Många timmar senare somnade jag uppbäddad i soffan och fick i alla fall ett par timmars sömn. Benen var som spagetti när jag cyklade till arbetet, antagligen av syrebrist och sömnbrist. Men på något vis har jag klarat dagen.
Och i kväll har jag legat utslagen i solstolen och skålat i välkylt bubbel med gubben. Vi har nått en härlig milstolpe i vårt gemensamma liv och leverne, väl värt att firas.
Solvarm hud, visst är det underbart hur mycket vintermänniska man än är. Försöker ta tillvara så mycket det går för nu lovas det regn igen. Men underbara dagar har vi haft de senaste dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar