Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 26 juni 2016

Den somrigaste av dagar


Vissa sommardagar lever längre i minnet än andra.
Tror i dag blir en sån dag.
Ljuvligt väder, kan liksom inte bli bättre. Bestämde mej för att dagen skulle börjas med en cykeltur. Gubben hängde på och i Jeppis skildes vi åt, han påväg mot Nykarleby och jag mot Bennäs. Nån ordning på cyklandet måtte det va tänkte jag. Fick ändå ihopskrapat till 43 kilometer så jag var nöjd.
Lagom svettig tog jag Zeb i kopplet och vi begav oss mot min allra första simtur. Zeb har redan simmat länge. Så skönt det var bara jag kom mej så långt att jag fick mej under vattenytan.


Så stektes plättar på muurikkapannan och åts med glass och jordgubbssylt. Blir inte somrigare än så. Storebror avlöste mej i stekandet en stund.
Ikväll har vi varit ut med våra kameror och så svängde vi in till Marinas i Terjärv på en matbit.
Bilderna får ni se i morgon.
Nu borde Zeb få lite motion och jag tror bestämt att jag ska blöta ner mej i ån än en gång. Lite kall i kroppen är mycket skönare när jag kryper ner bland lakanen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar