Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 8 juni 2016

Zebs dag


I dag fyller vår kära Zeb 9 år.
9 år av hår, grus och repor i golvet. 9 år av läkarbesök, mediciner och utgifter så stora att man inte vågar räkna ens. Men mest av allt 9 år med lycka, tillgivenhet och en oändlig kärlek.
Bara att se in i dessa varma trofasta ögon rör om nånting i mitt inre. En hundkropp som vill vara nära och ge värme. En varm nos i min hand om mornarna före jag alls hunnit ur sängen. En glatt viftande svans var dag vi kommer hem.
Vem hade anat att Zeb skulle beröra hela familjen så mycket när jag i smyg beställde honom från Liljendal, fick sälja saker för att ha råd med honom, hämtade hem en 7 veckor gammal hårboll som låg uppkrupen i Patriks armhåla hela vägen hem. Och jag med bultande hjärta, om våra allergier skulle klara honom. Allt var så osäkert och ovisst.
Nu 9 år senare sover han djupt vid mina fötter när jag skriver det här. Extra uppmärksammad på sin födelsedag med lite glass och godsaker. Älskade vän.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar