Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 2 juni 2016

Torsdag i juni


De varma vackra dagarna rullar på och vi är redan inne på andra dagen i juni.
En dag att fira om man så vill. Det är vår bröllopsdag, den 26:e i ordningen och man kunde tänka sej skumppa och ballonger men vi har druckit kolsyrat vatten, gubben har klippt gräs och mamma kom cyklande förbi en stund.


Zeb har varit på veterinärbesök för vaccination och blodprov och det är en prövning mest för honom. Alla nya spännande lukter och hundar som kommer och går i väntrummet. Sen är han skräckslagen och trycker huvudet mot min hals för att komma så nära som möjligt och jag håller honom stadigt och kliar i samma tempo samtidigt som jag betygar för honom hur duktig och fin han är.
Och han var verkligen duktig i dag när det tappades blod, t.o.m så de sa att deras arbete skulle vara en dans på rosor om alla betedde sej som Zeb. Mammas fina vovve.


Så går de korta kvällsstunderna och snart får jag ta natt om jag ska orka ännu en fredag. Fredag! Som ljuv musik i mina öron.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar