Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 13 juni 2016

Just ingenting


En ledig måndag kan va nåt av det bästa.
Då är kraven inte höga på varken städning eller matinköp som det brukar bli en fredag.
Och vädergudarna har varit på min sida och gjort det till en utedag i solen.
Men jag var oerhört målarsugen från morgon och var så inställd på att göra nåt kreativt så jag rullade upp en gammal rullgardin på köksbordet och satte ivrigt igång med färg och roller. Där har den fått ligga hela dagen och på eftermiddagen när det blev för varmt i solen gick jag in och fixade lite på den. I kväll är det enkelt att rulla ihop igen till nästa drabbning.
Tog cykeln till Kållby och Torppi för att inhandla tomater. En alldeles ljuvlig cykeltur med hästar får getter hönor och en tupp i djurväg. Lupiner hundlokor och johanneblom i mängder efter cykelbanan. Ån låg blank blå och inbjudande när jag kom över bron och näckrosbladen förstärkte hela bilden.
Nöjd med två kilo tomater i väskan kom jag hem och gjorde mej en tallrik tomater, basilika, gräslök, peppar och himalayasalt och satte mej där ute och avnjöt min lunch.
Jag har slumrat i solen och läst bok i solen och försökt att göra just ingenting. Behöver så nödvändigt nån sån dag också ibland och jag tycker egentligen att jag lyckats rätt så bra.

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag du har haft, sånt lever man länge på :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst, som en riktig energiboost!

      Radera