Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 19 juni 2016

Innesöndag


I går kväll blev det nog ett guldskimmer kring tvrutan.
En minneskonsert för Björn J:son Lindh där naturligtvis Janne Schaffer höll i spakarna. Otroligt mycket fin musik har denna Björn skrivit och när stycket Brusa högre lilla å spelades satt jag med ståpäls.
Sen fortsatte fotbolls em och Portugal mötte Österrike. Jag är ingen fotbollsfantast egentligen men allt sedan Luis Figo spelade har jag en inneboende "crusch" vad kommer till Portugals lag trots att Figo inte spelat på flera år. Däremot fanns han på läktaren. Så sista halvleken satt jag i min ensamhet och bet på naglarna, skrek sopa! åt Ronaldo när han prickade sin straffspark i stolpen och slet mitt hår när hans nick i målet var offside. Att man kan bli sån!
I alla fall så är det sällan såna fina tv kvällar kommer nu för tiden.
Och i dag har det mest varit innetid eftersom det är vått och grått ute. Vi var en vända med hunden på förmiddagen och då var det rätt skapligt väder.
I fredags fick vi bullaskivor till eftermiddagskaffet och jag kom att tänka på fattiga riddare. Hur länge sen är det egentligen sen man fått något så gott. Så jag bestämde att på söndag görs det fattiga riddare i mitt kök och lyckligt nog fanns gamla bullalängder till salu när jag handlade igår. Hur underskattad är denna godsak egentligen, som är gudomligt gott. Det tar absolut inte länge till nästa gång.
Eftersom det inte blir nån vacker kväll med solstolshäng så yttrade jag en önskan om att åka på bio och se filmen The wave. Såg trailern och tänkte att det är en film i vår smak.
Så det blir naturkatastrof och spänning i biosalongen ett par timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar