Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 7 augusti 2016

Det var fint så länge det varade


Hittade en bild från sommaren i gubbens bildarkiv.
Tycker jag ser lagom avslappnad och livsnjutande ut, precis som semestern också varit åtminstone för min del.
Men som allt roligt tar det också en ända och i morgon knackar vardagen med sina klockslag och rutiner på dörren. Just nu kan det kännas lite surt men hastigt kommer man in i den vardagliga lunken också.
Och det har varit fyra fantastiska veckor. Med sol, bad och glass i mängder.  Grillkvällar på tu man hand och i gott sällskap. Sköna sovmornar och slappa dagar. Utflykter med cykeln, kameran och shoppingdagar. Bostadsmässan och lite Jeppisdagar. Härliga dagar i den vackra staden Prag som kommer att förgylla mörka och kalla vinterdagar. Och böcker. Jag är inne på min femte bok under ledigheten och utan böckernas förtrollade värld skulle livet vara så mycket fattigare.
Jag har målat tavlor, gjort träsnittstryck och gjort bilder i blyerts. Sällan jag nån semester har varit så flitig på konstfronten. Träffat fina vänner och människor.
Så verkligen, när jag ser tillbaka kan jag inte klaga. Sommaren och semestern har varit ljuvlig och nu försöker jag se med positiva ögon på hösten och arbete. Små morötter behöver alltid finnas utmed vägkanten, och jag har några utspridda redan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar