Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 24 augusti 2016

Tapetlycka


Så skönt för fötterna att få sätta sej ner och vila en stund vid datorn.
Jag har gått på som en duracell kanin sen vi kom hem i dag med hemmasysslor av alla de slag.
När vädret blir bättre borde man hinna vara både inne och ute.
Men nu tar jag kväll och eftersom de andra är på fotboll så ska Zeb och jag krypa upp i soffan och se på ett inredningsprogram som jag bandat. Ditt nya rum, kunde det ha hetat så det som startade i måndags? Har inte värst bra koll där. Sen kunde jag konstatera att ett par inredningstidningar levererats till Readly som jag ska bläddra i. Med andra ord blir det en fantastisk onsdagskväll.


Tapetlyckan är stor när jag fick tag i den som jag hittade på nätet redan när vardagsrummet blev fixat.
Snart är det "kontoret" som ska fixas till och jag tänkte var ute i god tid. Oturen är med mej alltid när det gäller tapetval och denna hade utgått från sortimentet fick jag veta men det skulle göras ett försök att få tag i den.
Samma kväll fick jag tips av en väninna att kolla nätshopparna, hon var nämligen van att inte hitta sina tapeter i närheten och hade beställt från Tyskland.
Och ser ni dit i huvudstadstrakten fanns dessa i flera affärer och jag klickade hem ett par rullar. Nästa dag fick jag meddelande från affären som här hemma skulle kolla upp om de gick att få tag i och svaret blev: tyvärr går tapeten inte mera att få tag på. Ha! snyggt jobbat! tänkte jag och skrev att här var det redan minsann beställt tapeter och jag hade fast fått tjugo rullar om jag så velat ha.
Så man ska inte ge upp i första taget, det kan löna sej att ta en koll först.
Den kommer att bli så fin på den tilltänkta väggen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar