Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 27 augusti 2016

En blåst som förstör


Jag var just ute med Zeb på en pissrunda. Det skulle jag inte gjort...
Avbrutna kvistar, spalje´n med kiwi längs marken, rödkvannen längs marken. Bara elände.
Plockade in det avbrutna och fick i alla fall en fin bukett till köksbordet.
Det har alltså varit en innedag när hård blåst och regn härjar utanför. Jag har haft stora klädstrykardagen, dammtorkardagen och frysainzucchinidagen. Hittade en halvmeter lång zucchini i landet som jag rev färdigt och frös ner, perfekt till grönsaksbiffar när suget väcks i vinter. Den var så stor och grov att jag kommer få träningsvärk i armen.
Sen är det ju villa avslutning, ett sattyg för hundägare och hundar. Har skaffat stora fina tuggben åt Zeb som jag hoppas ska hålla honom sysselsatt och så får vi ha tv:n på och hoppas på det bästa. För min del skulle det få blåsa orkan och regna småspik bara vi slapp smällandet.
Själva ska vi njuta av kvällen med nöt innerfile´biff, 3 pepparsås och grönsaker. Patrik köpte oss en flaska Torres på båten för ett par veckor sen och den kommer bli pricken över i:et. Tänder en massa levande ljus och tittar igenom avsnitt av en ny serie vi bandat i veckan.
En raket som heter duga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar