Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 26 augusti 2016

På lånad tid


Det blev en bra ledig dag.
Vi fick hem tapetrullar med en bra nyans till de beställda så bara lite möbler flyttar ut så vi får arbetsyta sätter vi igång. Eller det är väl snarare jag som sätter igång och sen har inte gubben förtroende till hundra på att jag ska fixa det så då styr han upp det hela. Jag har nämligen varit med förr om vi säger så för det är sista rummet som får en ansiktslyftning nu.
Japp, så har fogarna runt skorstenen blivit förnyade och blev målade med takfärg i dag. Så nu får det storma och regna så mycket det vill. Gubben tvättade bort mossan av taket häromdagen så det fixas lite varstans och det är bra att ha fått det gjort.
I kväll har jag tömt lillebrors skåp som han snickrade som första möbel i slöjdskolan. På lånad tid har vi fått ha det i köket och det har rymt en massa glas och porslin. Nu ska det med i flytten och jag har fått stuvat undan lite här och där.
Allt har sin tid som ordspråket säger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar