Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 28 augusti 2016

En förändringens söndag


Va fint med sol och nästan vindstilla i dag om man jämför med gårdagens ruskväder.
Solen värme så skönt i ansiktet redan efter åtta i morse när Zeb och jag begav oss ut. Så blev det att plocka kvistar som blåst ner och stödja upp kvannen och beundra rosen som blommar så vackert i växthuset i lä från allt blåst och regn.
Sonens flytt är nu påbörjad.
Mot kvällen packade vi två bilar fulla med husgeråd gardiner och lampor och fick belysningen på plats så att vi kan flytta och dona där de närmaste kvällarna. Gardiner är alltid och kommer alltid vara ett problem. I vardagsrummet ser det inte bra ut men jag tror det får duga till att börja med. I sovrummet hängde jag upp men drog ner tillbaka. Får göra ett nytt tappert försök i morgon igen med nånting annat.
Det är ju så mycket som ska vara på en gång och som mamma offrar man gladeligen av sina egna förråd så när jag själv ska till att byta gardiner finns det troligtvis inga kvar här hemma.
Men det är en världslig sak. Han kommer i alla fall att få det superbra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar