Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 3 augusti 2016

Tomt


Huvudet känns tomt i dag och det mesta känns segt.
Det beror säkert på att vi har haft en vaknatt med vår åskrädde lilla Zeb. Det går ganska bra i dagsljus men om natten när rummet lyser upp titt som tätt då är det inte lätt att förstå vad som händer.
Han har velat ut lika mycket som han velat in igen och både gubben och jag har varit på nattliga rundor med honom. Rädd att blixten skulle slå ner i nån björk när jag i mitt yrvakna tillstånd gick omkring med bettskenan i munnen. Vilken syn när de skulle ha hittat mej grillad med plast i munnen.
Jag har gjort om en målning i dag och känner att läget är ganska under kontroll inför kommande utställningen i oktober. Fast visst hinner jag få panik flera gånger om innan dess. Men för stunden är det lugnt. Rensat bort en massa tomma färgtuber och städat i målarvagnen där målargrejor legat huller om buller. Bra att också få sånt gjort. Sen när jag nån dag får ett alldeles eget rum att göra om till atelje kan jag breda ut mej hur som helst.
Nåja...vad annat galet har jag gjort? jo jag har klippt av en gurkplanta i misstag när jag bara skulle ta ett fult blad. Så det kan gå och flera gurkor var på gång. Stoppade stjälken i vatten nu och hoppas på ett mindre under.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar