Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 6 december 2016

Att fira vårt land


Så firar vi 99 år av självständighet och den som lever nästa år får vara med på 100 årsfest. Rätt fint må jag säga.
Den här dagen hör ihop med bakning för många, mest pepparkakor då. Men jag slängde ihop en bulldeg med saffran och en kaka. Bjöd in de äldres råd och ungdomarna till självständighetskaffe. Ja inte de äldres råd i radion dock fast de också skulle vara väldans trevliga att ha på besök, utan våra egna äldre.
Sen kämpar jag på med en kolteckning som jag håller på att få fel i huvudet med. Det är tänkt att jag ska visa den åt er i morgon och för bara en stund sen suddade jag frenetiskt och gjorde om en del. Hmm...lite bättre blev det faktiskt.
Jo så att. Nu blir det till att putsa upp medaljerna, pudra näsan en sista gång och fila hälarna som ska orka dansa en hel kväll på slotts balen. Eller så är det mysbrallor och en smörgås i soffan framför tv:n som gäller. Tror jag väljer det senare, låter liksom lite enklare.
Glad självständighet alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar