Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 5 december 2016

En ledig måndag


Jamen här ser ni nu ljuskronan jag skrev om i ett tidigare inlägg.
Målad i äggtempera och kronljus så blev den riktigt charmig, trots sin skevhet. Man ser att ljusen spretar lite hit och dit och det hade kanske inte varit så påtagligt om jag haft klotljus istället. Så med snart 40 år på nacken har den fått ett helt nytt liv.
Vi har som sagt haft ledig dag och såg fram emot sovmorgon. Ingen av oss kom ihåg ställa av larmet, så före fem gick första alarmet och prick fem andra. Efter det är det svårt att somna om så kring sextiden steg jag upp och stickade klart en socka jag påbörjade i går kväll. Sen började jag sitta snedare och snedare till huvudet befann sej på soffkudden och det for ca en halv timme.
Sen har man sina prioriteringar.
Hade tänkt mej nåt nytt till företagets julfest på lördag men gjorde helt om och prioriterade min kreativa sida. Köpte konstnärskrita, tavelkrita och kol. Fixeringsspray och 30 meter skyddspapper på rulle. Nu är jag i full gång i min målarlya och tänkte glömma bort både tid och blogg.
Med detta har jag så mycket roligare än nån ny trasa på kroppen som ändå ingen lägger märke till.
Ni får verkligen ursäkta mej men jag måste nu helt enkelt återgå till mitt stora nöje.
Ses och hörs och skrivs i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar