Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 3 december 2016

Skolhelg


Skolhelg som sagt.
Med modellteckning på schemat med absolut bästa läraren man kan tänka sej. En fantastisk modell har vi också haft, trevlig och tålmodig och med konsten att sitta stilla långa stunder.
Det som har varit eländigt denna helg är föret och väglaget. Vi funderade sinsemellan vi tre som samåker huruvida vi hamnar ta Larsmovägen pga av trafikolyckan i fredags eller inte. Vi valde ändå att ta den vanliga vägen och starta tidigare. Med polisens dirigerande gick det ändå riktigt smidigt men synen av bilarna i diket gjorde att man kände sej smått olustig.
Men i alla fall, vi har använt oss av annat än vitt papper denna gång vilket ger teckningarna en helt annan lyster. Dessutom bara använt kol och krita. Det var suveränt roligt om än vi var alldeles för många där eftersom utomstående också fick delta. Den personliga undervisningen blir lidande i såna fall.
Nu är jag mera som en urlakad disktrasa och undrar hur länge gluggarna hålls öppna i kväll. Det tar på att hålla koncentrationen uppe en hel dag. Men känslan av att ha lyckats rätt bra står sej ändå över all trötthet och det är huvudsaken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar