Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 7 december 2016

Dagen efter balen


En dag lång som sju fati ååre. Säkert trött efter balen i går.
Men nu är jag i alla fall hemma och har två julkrukor i ugnen. Mmmm....
Undrar hur det är möjligt att få stökat till det så i köket som jag hade efter att jag blandat till allting. Morötter och kålrötter överallt. Pyttsor och pytor likaså. Och naturligtvis en hund som jag tänkte trampa på flera gånger. Det kan ju alltid falla nåt ätbart från bänken.
Nu önskar jag mest bara att komma ut en stund för att få frisk luft innan gluggarna åker igen.
Teckningen jag skulle visa er blev så här. En Leonard i kol och krita. Kämpade länge och väl med ansiktet och ögonen tänkte bli mej övermäktiga, till sist satt de ändå på något så när rätt ställe och jag gav mej. Det är ingen plutt teckning utan mäter ca 80 x 110 cm.
Gillar verkligen detta med kol och krita trots att man är svart över hela kroppen när man håller på. Det räckte till och med till mattan.
Så nästa storprojekt tror jag blir Zeb. Har för många år sen gjort en akvarell av honom men i kol kunde det bli roligt att göra. Måste hitta en passlig bild först bland några hundra bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar