Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 17 december 2016

Inte roligt alls


Jag kom på i dag att här skulle fotograferas julkort för de sociala medierna.
Alla var inte lika taggade som jag kan jag meddela, men med lite godis fick vi till ett par riktigt hyfsade. Kommer närmare julen.
Alltid kommer nånting i vägen för de dagliga planera och i dag fick jag vänta länge på att komma i väg på julshopping. Storebrors frys pajade för nån dag sen och i dag skulle ny inhandlas så då fick pappa rycka ut för grabben. Men under tiden hann jag gå i gång med dammvippan, stryka nån duk, slänga dricksglas och hämta lite blomster från Petterssons trädgård. En vit azalea för pengarna jag fick till julblomma av en släkting och en cypress när jag glömt att vattna granen och enriset jag hade i ett arrangemang och det mest var kala grenar kvar och grönt runtomkring på golvet.
Sen kom vi oss i väg och det mesta i matväg till julen är fixat, blir väldans enkelt i år.
Lillebror ringde ett kort samtal från Milano för att meddela att allt är okej och i kväll blir det fotbollsmatch som i huvudsak var deras mål med den här resan. Milan -Atalanta tror jag det var. I fotboll vet jag ungefär bara vem Figo är och vänlig som han är lillebror skickade han en bild av Figos gamla spelkläder som är inom glas och ram därborta.
Nu har jag just sökt efter beskrivning på en vacker pappers gran som de också hade vikt massor av på skoljulfesten. Hittade den och har gjort en egen och hoppas få till några granar ännu. Tänkte att de blir fina som bordsdekoration både till jul och nyår.
Ha en fin lördagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar