Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 1 december 2016

Överraskningar gillar vi


Att komma hem lagom utpumpad och hitta paket i postlådan.
Det blir man extra glad av. Paketet kom från skönheten andra sidan landsvägen och innehöll en bok som jag lånat ut och som tack en chokoplatta. Alltså hur fint är inte det!
Eftersom det bara var jag och Zeb hemma när gubben arbetade övertid tänkte jag det blir lite hobbytid till att börja med.


Tryckte in tre cd skivor i spelaren och höjde volymen.


Tog fram den limmade och torkade Ernstslängdejiväggenljuskronan.
Blandade en äggula och två delar vatten. Åt choko och drack glögg. Sjöng tillsammans med Leonard och hjärtat drogs åt, herregud så det känns sorgligt.


Blandade pigment i äggsmeten, titanvit och järnoxidsvart.
Vilket gjorde att jag fick en mycket ljusgrå blandning som mörknade lite vid torkning. Mycket bra färg, och ska ännu dra på en strykning före jag förklarar den färdig. I helgen ska jag köpa ljus som passar till och hänga upp den. Sen ska ni få se den i hela dess prakt.
Hann in fram ungarnas före jag hämtade hem gubben. Mycket praktiskt att ha dem så nära varann att man kan slå två flugor i en smäll. Storebror har varit första dagen på nya arbetsplatsen och jag ville naturligtvis höra hur det gått.
Nu står andra strykningen på agendan och efter det kvällsrundan med Zeb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar